Tripadvisor
4.7
192 Google-reviews

Bistro afhaal- en bezorgmenu

Iedere week hebben we een nieuw menu, zodat u kan blijven genieten van onze specialiteiten. De maaltijd en het 3-gangen menu kunt u thuis verder bereiden.

Bestel telefonisch via 0341 769 135

Het menu van deze week:

Vanaf woensdag 28 oktober

Maaltijd €19.50 p.p.

Witlof ham & kaas met aardappelgratin en scotch eggs (gehakt van rund, gevuld met ei en oude kaas). Met huisgemaakte appelcompote.

Liever een gewone bal gehakt? Dat kan ook. Meld het bij de reservering.

Bistro 3-gangen menu €27.50 p.p.

  • Kerrie soep
  • Witlof ham & kaas met aardappelgratin en scotch eggs (gehakt van rund, gevuld met ei en oude kaas). Met huisgemaakte appelcompote
  • Dessert

Bistro voorgerechten box €32.50

Voor 2 personen

Carpaccio, vitello tonato, gerookte kip cocktail met kerrie, gemarineerde gamba, gerookte zalm. Vers brood met tapenade en kruidenboter.

Liever zonder vis? Geen probleem. Meld het bij de reservering.

Afhalen

Sinds de nieuwe maatregelen kunt u ook afhalen. Wij hebben het voor u bereid, u hoeft het alleen warm te maken. De beschrijving doen we erbij. U bestelt het vóór 16.00 uur. Afhalen tussen 17.00 en 19.00 uur. De ingang voor afhalen is via het terras en door de voordeur gaat u dan naar buiten, zodat we ook tijdens het afhalen de regels van het RIVM in acht houden.

Bezorging

Liever laten bezorgen? Ook dat kan in Harderwijk, Ermelo, Putten en Zeewolde bij een besteding vanaf €30,-. Bezorgen is tussen 16.00 en 18.00 uur. Wij hebben het voor u bereid, u hoeft het alleen te verwarmen volgens de beschrijving.

Een fles witte of rode huiswijn € 8.50 is ook mee te bestellen.

Bestel telefonisch via 0341 769 135