Tripadvisor
4.7
192 Google-reviews
vischmarkt49

Een uniek restaurant in Harderwijk

Bistro Vischmarkt 49 is gelegen aan een plein met veel historie, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk. Bij Bistro Vischmarkt 49 is iedereen welkom voor een heerlijke lunch of een onvergetelijk diner in huiselijke sfeer.

Waar je uit & toch thuis bent

Gastvrij & verse huisgemaakte gerechten

Bij Bistro Vischmarkt 49 werken wij enkel met verse producten. Veel van onze producten worden geproduceerd in de regio en ingekocht bij lokale ondernemers.

Dankzij deze aanpak kunnen wij de gerechten met veel zorg bereiden en bovendien rekening houden met uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een dieet, een allergie of vegetarisch eten, wij passen de gerechten naar uw wens aan.

Tijdens lunch of diner kunt u zich ook geheel laten verrassen door Chef-Kok Bart. U kiest dan voor een beleving waarbij u aangeeft waar u absoluut niet van houdt en onze chef-kok zal u culinair verrassen.

Ook groepen zijn van harte welkom bij Bistro Vischmarkt 49. Bijvoorbeeld voor een zakelijke lunch of een feestelijke borrel. Uw bezoek aan onze bistro kunt u bovendien uitstekend combineren met een stadswandeling door Harderwijk.

Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij feest op maat mogelijkheden bespreken.

7-gangen belevingsdiner €39,50 p.p.

Laat u verrassen

Laat u verrassen door ons 7-gangen belevingsdiner en beleef een heerlijke culinaire avond. Vooraf geeft u aan waar u absoluut niet van houdt, of u nog specifieke wensen heeft en of u een dieet volgt. Chef-kok Bart zal u volledig culinair verrassen met heerlijke gerechten in een opbouw van vis, vlees en vegatarische gerechten. Bij het dessert kiest u tussen een zoet dessert of kaasplankje.

Onze specialiteit

Het belevingsdiner is onze specialiteit en erg populair bij onze gasten. Inmiddels staan wij hierom bekend.

Een compleet avondje uit

7-gangen belevingsdiner inclusief wijn, water en koffie na | € 71,50 p.p.
 

Wilt u de verrassing compleet maken en houdt u van een heerlijke wijn? Kies dan voor de optie inclusief ons wijnarrangement. Wij zorgen ervoor dat er bij elk gerecht een passende wijn wordt geserveerd, u hoeft alleen nog maar te proeven en te genieten.

Het belevingsdiner kan alleen besteld worden per tafel en is te bestellen vóór 20.00 uur.

Contact & openingstijden

Bistro Vischmarkt 49

Wij verwelkomen jullie graag bij Bistro Vischmarkt 49. Wij streven ernaar om een onvergetelijke avond te bezorgen. Voor parkeerplekken verwijzen we jullie graag naar Houtwal Parkeergarage of P11 Vuldersbrink Parkeergarage (eerste twee uur gratis parkeren).

Adresgegevens

Bistro Vischmarkt 49
Vischmarkt 49
3841 BE Harderwijk

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag v.a. 17.00u
Donderdag v.a. 17.00u
Vrijdag v.a. 12.00u
Zaterdag v.a. 12.00u
Zondag v.a. 13.00u