Tripadvisor
4.7
293 Google-reviews

5 of 7-gangen belevingsdiner

Laat u verrassen

5-gangen belevingsdiner | € 49,50  p.p.
7-gangen belevingsdiner | € 57,50  p.p.

Een compleet avondje uit, vol met culinaire verrassingen? Het belevingsdiner van Vischmarkt 49 is dan precies wat u zoekt. Het belevingsdiner is onze specialiteit en zeer populair onder onze gasten. Het werkt zo: vooraf geeft u aan waar u niet van houdt en of er (dieet)wensen zijn. Bart de chef-kok en eigenaar, gaat aan de slag met zijn brigade en verrast u met een avondvullende culinaire beleving. Het menu dat Bart voor u samenstelt, verandert elke 3 weken.

Het belevingsdiner bestaat uit zowel vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Bij gang 7 heeft u keuze tussen een dessert of een kaasplankje.

Bij mooi weer heeft u bij ons altijd een plekje op het terras. Wanneer het te koud wordt, staat er ook binnen een tafel voor u klaar. Bij mooi weer heeft u dus altijd 2 tafels. 

Wijnarrangement

Het belevingsdiner is uit te breiden met een wijnarrangement, waarbij onze wijnkenner Jared u graag adviseert. Ook een half wijnarrangement of een alcoholvrij arrangement is mogelijk. Bij het volledige wijnarrangement zit de koffie inbegrepen.

BELEVINGSDINER VOOR GROEPEN:

Op de dagen waarop wij niet geopend zijn, is diner altijd mogelijk vanaf 10 personen, op basis van reservering.

Wij houden van persoonlijk contact en daarom graag telefonisch reserveren via 0341 769 135.