Tripadvisor
4.7
293 Google-reviews

Waar je uit & toch thuis bent

Gastvrij & verse huisgemaakte gerechten

Bij Bistro Vischmarkt 49 wordt u bediend door een gastvrij team, geleid door eigenaren Bart en Cindy Onstenk. Daarbij kookt Bart als chef-kok op klassieke wijze voor u en adviseert zoon en wijnkenner Jared u graag over de beste wijn bij elk gerecht. Samen zorgt het team ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Bistro Vischmarkt 49 is een restaurant zonder kaart. Toen wij voorheen nog een à la carterestaurant waren, merkten wij dat het overgrote merendeel van onze gasten toch koos voor het belevingsdiner. Daarom zijn wij overgegaan op een compleet belevingsconcept, waarbij ons fantastische team van collega’s onze gasten elke keer weer aangenaam verrast. Met dit concept gaan wij mee met de tijd en dragen wij ons steentje bij aan een milieubewuste wereld.

Veel van onze ingrediënten zijn afkomstig uit de regio en kopen wij in bij lokale ondernemers. Zo kunnen wij u een unieke culinaire beleving voorschotelen. Niet voor niets doen wij dit uitsluitend door middel van ons belevingsconcept: een 5 of 7-gangendiner. Waarbij wij een 3-wekelijks wisselend menu aanbieden. Een compleet avondvullend diner, eventueel met heerlijk wijnarrangement op advies van onze wijnkenner Jared.

Het belevingsdiner dat u geserveerd krijgt, wordt bereid door Bart, chef-kok en eigenaar. Hij staat als sinds zijn twaalfde in de keuken en gaat op klassieke wijze te werk. Inmiddels heeft Bart meer dan 25 jaar ervaring als chef-kok.

Reserveer uw belevingsdiner of -lunch en laat u verrassen door Bart. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Bistro Vischmarkt 49!

Omdat wij van persoonlijk contact houden, graag telefonisch reserveren via 0341 769 135.