Tripadvisor
4.7
293 Google-reviews

Bistro Vischmarkt 49
h├ęt restaurant van Harderwijk en omstreken!

Restaurant Harderwijk

Op zoek naar een restaurant in Harderwijk? Dan bent u bij Bistro Vischmarkt 49 aan het juiste adres! Het restaurant in Harderwijk waar gastvrijheid voorop staat, er huisgemaakte gerechten worden geserveerd en u kunt genieten van een onvergetelijke ambiance!

Uit eten in Harderwijk

Harderwijk is een stad met een zeer rijke historie. Zo was de Vischmarkt, het plein waaraan ons restaurant is gelegen, in het verleden dé handelsplek van Harderwijk (en zelfs het oudste gedeelte van de stad). De Vischmarkt lag immers destijds aan de Zuiderzee. Nu is het plein vooral één van de mooiste en gezelligste plekjes van Harderwijk. En dus de perfecte locatie om een avond gezellig uit eten te gaan. Bij lekker weer kunt u tevens dineren op ons ruime terras!

Uitgebreide menukaart

Wij vinden het erg belangrijk om met verse, lokale en huisgemaakte producten te werken. Zo worden alle gerechten bereid met ingredieënten uit onze eigen regio (Harderwijk en omstreken). Zo is de versheid van onze gerechten gegerandeerd en ondersteunen wij de lokale middenstand. Als geen ander weten wij dan ook precies wat wij u, als gewaardeerde gast van Vischmarkt 49, voorschotelen. En, heeft u speciale dieetwensen? Buiten onze standaard menukaart om, passen wij ons graag aan! Schroom dan ook vooral niet om ons op de hoogte te stellen van eventuele allergieën, de voorkeur voor een vegetarisch menu of specifieke dieetwensen. Benieuwd geworden naar ons menu? Bekijk dan hier alvast onze menukaart »

Terras Harderwijk

Bij mooi weer bent u natuurlijk meer dan welkom op ons heerlijk ruime terras dat is gelegen aan de voorzijde van ons restaurant. Er is geen betere plaats denkbaar om de warme en gezellige sfeer van Harderwijk te ervaren dan met een zitplaats direct op de Vischmarkt! Indien u zeker wilt zijn van een plaatsje op ons terras, dan is het raadzaam om vooraf even telefonisch te reserveren.